| Випуски | Рубрики | Автори | Ключові слова |
Стаття
| Випуск: | 2012 №2 (38) |
| Рубрика: | Маркетинг |
| УДК: | 658.8:330 |
| Мова статті: | Українська |
| Сторінки: | 124-127 |
| Заголовок: | Споживацький потенціал як фактор маркетингового формування інноваційного потенціалу |
| Автор: | Файвішенко Д. С. |
| Анотація: | У статті визначенні основні властивості брендингу як управлінського процесу, виділені наступні характерні властивості: динамічність, стійкість, безперервність, сувору послідовність етапів і основних груп операцій, циклічність, дискретність брендингу, що дає змогу розширити теоретичні основи наукової організації брендингу на підприємстві. |
| Ключові слова: | Бренд, Брендинг, Властивості брендингу, Ефективність брендингу, Функціональна структура бренду |
| Файл статті: | EV20122_124-127.pdf |
Архів