ВипускиРубрикиАвториКлючові слова

Стаття

Випуск:2015 №4 (52)
Рубрика:Економічна теорія
УДК:332.122 : 338.43
Мова статті:Українська
Сторінки:82-87
Заголовок:Конкурентоспроможність харчової промисловості України в умовах євроінтеграційних процесів
Автор:Губарь О. В.
Анотація:У статті здійснено теоретичне узагальнення поняття «конкурентоспроможність харчової галузі». Обґрунтовано доцільність використання матричної методики для визначення потенційно конкурентоспроможних товарних груп харчової промисловості на світовому ринку. Виконано класифікацію товарних груп харчової промисловості за конкурентним рівнем. Проаналізовано перспективи та можливості розвитку конкурентоспроможності харчової промисловості України в умовах євроінтеграційних процесів. 
Ключові слова:Конкурентоспроможність, Харчова промисловість, Конкурентоспроможність харчової промисловості, Оцінка, Матричний метод визначення конкурентоспроможних товарних груп харчової промисловості, Євроінтеграція
Файл статті:EV20154_082-087.pdf