Економічний вісник НГУ

  • Головна
  • Авторам
    • Основні рубрики
    • Основні рецензенти
    • Вимоги до авторів
    • Зразок оформлення статті
    • Зразок оформлення рисунків та таблиць
    • Зразок оформлення відомостей про автора
    • Зразок оформлення References
  • Видавництво
    • Редакційна колегія журналу
    • Контакти
    • Редакційна політика
    • Положення про рецензування статей
    • Принципи публікаційної етики
  • Архів
  • Пошук
 
  • English
  • Українська

ВипускиРубрикиАвториКлючові слова

Ключеве слово: Пропозиція

ЕКОНОМІКА ПІДПРИЄМСТВА

2025 №1 (89) Мірошніченко Т. В.  Процесна модель ринку праці

ІНДУСТРІЯ ГОСТИННОСТІ, ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА

2024 №4 (88) Бондаренко Л. А.  Повоєнний розвиток туристичної галузі Дніпропетровщини: аналіз, виклики, перспективи

МІЖНАРОДНІ ЕКОНОМІЧНІ ВІДНОСИНИ

2023 №4 (84) Прушківська Е. В., Коваленко Р. М.  Особливості функціонування світового ринку зерна в умовах геополітичної нестабільності

МЕНЕДЖМЕНТ

2014 №1 (45) Шаповал О. А.  Управління процесами формування кадрової політики підприємства харчування на основі аналізу руху робочої сили

ЕКОНОМІЧНА ТЕОРІЯ

2013 №2 (42) Білоцерківець В. В.  Ринок ново-економічної продукції: трансформація кривих попиту та пропозиції

Головна Архів Авторські права 2025 © Економічний вісник НГУ. Усі права захищені. Designed by JoomlArt.com. Joomla! — безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU Загальна Публічна Ліцензія.
2006-2014 © Українська локалізація Joomla! Україна.