| Випуски | Рубрики | Автори | Ключові слова |
Стаття
| Випуск: | 2014 №1 (45) |
| Рубрика: | Менеджмент |
| УДК: | 632.16.4 |
| Мова статті: | Українська |
| Сторінки: | 150-156 |
| Заголовок: | Управління процесами формування кадрової політики підприємства харчування на основі аналізу руху робочої сили |
| Автор: | Шаповал О. А. |
| Анотація: | У статті проаналізовано сучасний стан управління процесами формування кадрової політики. Вказано, що оцінка ефективності використання робочої сили передбачає визначення у кожному із часових періодів ефективності застосування наявних ресурсів, ступеню її відображення на витратах виробництва і обороті результатів споживання робочої сили. Розглянуто основні види обороту з прийняття кадрів. Особливу увагу акцентовано на необхідному та додатковому обороті. Проаналізовано ситуативний план попиту та пропозиції трудових ресурсів на підприємстві харчування. |
| Ключові слова: | Кадрова політика, Контроль, Робоча сила, Рух, Кадровий менеджмент, Попит, Пропозиція |
| Файл статті: | EV20141_150-156.pdf |
| Реферат: | EV20141_150-156ua.pdf |
Архів