ВипускиРубрикиАвториКлючові слова

Стаття

Випуск:2014 №1 (45)
Рубрика:Менеджмент
УДК:632.16.4
Мова статті:Українська
Сторінки:150-156
Заголовок:Управління процесами формування кадрової політики підприємства харчування на основі аналізу руху робочої сили
Автор:Шаповал О. А.
Анотація:У статті проаналізовано сучасний стан управління процесами формування кадрової політики. Вказано, що оцінка ефективності використання робочої сили передбачає визначення у кожному із часових періодів ефективності застосування наявних ресурсів, ступеню її відображення на витратах виробництва і обороті результатів споживання робочої сили. Розглянуто основні види обороту з прийняття кадрів. Особливу увагу акцентовано на необхідному та додатковому обороті. Проаналізовано ситуативний план попиту та пропозиції трудових ресурсів на підприємстві харчування. 
Ключові слова:Кадрова політика, Контроль, Робоча сила, Рух, Кадровий менеджмент, Попит, Пропозиція
Файл статті:EV20141_150-156.pdf
Реферат:EV20141_150-156ua.pdf