Випуски | Рубрики | Автори | Ключові слова |
Стаття
Випуск: | 2012 №2 (38) |
Рубрика: | Маркетинг |
УДК: | 658.8:330 |
Мова статті: | Українська |
Сторінки: | 124-127 |
Заголовок: | Споживацький потенціал як фактор маркетингового формування інноваційного потенціалу |
Автор: | Файвішенко Д. С. |
Анотація: | У статті визначенні основні властивості брендингу як управлінського процесу, виділені наступні характерні властивості: динамічність, стійкість, безперервність, сувору послідовність етапів і основних груп операцій, циклічність, дискретність брендингу, що дає змогу розширити теоретичні основи наукової організації брендингу на підприємстві. |
Ключові слова: | Бренд, Брендинг, Властивості брендингу, Ефективність брендингу, Функціональна структура бренду |
Файл статті: | EV20122_124-127.pdf |